Vahşi Yakınlaşma - (Türkçe) Tek Parça izle


Ekleyen:OceanGirL
IMDB:6,6
Yapım:2008 ~ ABD
Tür:Fantastik, Komedi, Korku
Yönetmen:Deagol Brothers
Oyuncular:Patrick Doyle, Brett Miller, Cody Devos, Eric Lehning, Jack Doyle, Jordan Lehning, Kevin Doyle, Leah High, Shellie Marie Shartzer, Tia Shearer
Senaryo:Cody Devos, Deagol Brothers
Süre:1 saat 45 dk
Film hakkında kısa bilgi:Okuldan yeni mezun olan ikiz kardeşler, güzel arkadaşları Wendy Hearst’ün kaybolmasının ardından garip bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalırlar. Genç kız ölmüş ve hemen ardından bir ölümsüz olarak geri dönmüştür. Kardeşler bu gerçekten yola çıkarak, yarı ölü genç kızı kontrol altına almaya başlarlar.



TEK PARÇA

Dikkat ! Bu alternatiften filmi izlemeniz için Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarını kullanmanız gerekmektedir.Lütfen bekleyin siyah player ekrana gelecektir.

Movshare


Partlı Sistem






Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
0 Yorum var.:

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.