Stone – Şantaj (Altyazili) Tek Parça İzle


Ekleyen:OceanGirL
IMDB:6,3
Yapım: 2010 ~ ABD
Tür: Dram , Gerilim , Psikolojik
Oyuncular: Edward Norton , Robert De Niro , Milla Jovovich , Enver Gjokaj , Liam Ferguson
Yönetmen: John Curran
Senaryo: Angus Maclachlan
Yapımcı: Avi Lerner , Jordan Schur , Holly Wiersma , David Mimran
Görüntü Yönetmeni: Maryse Alberti
Görüntü Yönetmeni: Randy Pease , Jay Meagher
Süre: 1 saat 45 dk
Gösterim Tarihi: 08 Ekim 2010 (Türkiye)
Film hakkında kısa bilgi:Emekliliğine sayılı günler kalmış olan şartlı tahliye memuru Jack Mabry’den (Robert De Niro), büyükanne ve büyükbabasının cinayetini yangın ile kaza süsü verip örtbas etmeye çalıştığı için hapishanede bulunan Gerald “Stone” Creeson’ın (Edward Norton) dosyasını, şartlı tahliye gerekçesi ile yeniden incelemesi istenir.
Şartlı tahliyenin gerçekleştirilebilmesi ve Stone’un hapisten erken çıkabilmesi için Jack’i artık kendisinin yepyeni bir insan olduğuna dair ikna etmesi gerekmektedir.Bunu da güzel karısı Milla Jovovich’i kullanarak yapmaya çalışacaktır..

Alternatif-1 TEK PARÇA

Dikkat ! Bu alternatiften filmi izlemeniz için Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarını kullanmanız gerekmektedir.Lütfen bekleyin siyah player ekrana gelecektir.

Alternatif-2 Movshare


Alternatif-3 Partlı Sistem






Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
0 Yorum var.:

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.