Son Birlik Filmi (Türkçe) Tek part izle

images4
Ekleyen : OceanGirL
Sinemalar.com Puanı:6.1/10
IMDB Puanı:5.4/10
Yapım:2007 ~ Fransa, İngiltere, İtalya, Tunus
Tür:Aksiyon, Fantastik, Macera, Savaş
Yönetmen:Doug Lefler
Senaryo:Tom Butterworth, Jez Butterworth
Senaryo (Kitap):Carlo Carlei, Peter Rader
Yapımcı:Dino De Laurentiis, Raffaella De Laurentiis, Tarak Ben Ammar, Martha De Laurentiis
Görüntü Yönetmeni:Marco Pontecorvo
Müzik:Patrick Doyle
Süre:1 saat 50 dk
Gösterim Tarihi: 06 Nisan 2007 (Türkiye)
Film hakkında kısa bilgi:Efsanevi Excalibur kılıcının kökeninin Julius Sezar’ın six calibres kılıcından geldiğine ait iddialar taşıyan bu film, millattan sonra 460 yılında Roma İmparatorluğunda başlar. Artık zayıflamış olan imparator luğun son varisi Romulus Augustus henüz oniki yaşındadır. Barbar general Odoacer Roma’ya varmış ve imparator Orestes’i tehdit etmektedir.


Partlar Arası Otomatik Geçiş


Dikkat ! Bu alternatiften filmi izlemeniz için Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarını kullanmanız gerekmektedir.Lütfen bekleyin siyah player ekrana gelecektir.

Tek Parça Novamov



Partlı Sistem

. .

. .

. .


. .

. .

Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
0 Yorum var.:

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.