Silmido Filmi (Türkçe) Tek Parça İzle


Ekleyen:OceanGirL
IMDB:7,1
Yönetmen: Woo-Suk Kang
Senaryo: Hie-jae Kim
Görüntü Yönetmeni: Sung-Bok Kim
Müzik: Jae-kwon Han, Ji-soo Lee
Yapım: 2003
Ülke: Güney Kore
Tür: Aksiyon, Dram
Süre: 135 dakika
OYUNCULAR Sung-kee Ahn, Kyung-gu Sol, Jun-ho Heo, Jae-yeong Jeong
Seong-jin Kang, Won-hui Lim, Shin-il Kang, Jeong-heon Lee
Yu-mi Jeong, Kang-woo Kim, Won-hie Lim
Film hakkında kısa bilgi:1968 senesinde Kore Cumhuriyeti Ordusu, Kuzey Kore Başkanı Kim Il- Sung’a suikast düzenlemeye karar verirler.Gerçek hikayeye dayanan bu filmde,31 suçlu ve ölüm cezası yemiş mahkum Silmi Adasında özel eğitim görmek üzere görevlendirilir. Bu amaç ugrunda görev iptal edilmeden önce, 2 sene boyunca maksimum düzeyde akıl ve fizik saglıkları kötüye kullanılmıştır..


TEK PARÇA


Dikkat ! Bu alternatiften filmi izlemeniz için Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarını kullanmanız gerekmektedir.Lütfen bekleyin siyah player ekrana gelecektir.


Partlı Sistem








Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
1 Yorum var.:

VuvuzeLa dedi ki...

Tavsiye Ederim Sağlam Film

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.