Legend of the Fist The Return (TR Altyazılı) izle


Ekleyen : OceanGirL
IMDB:6,0
Yapım:2010 ~ Çin
Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Dram
Yönetmen:Wai-keung Lau
Oyuncular:Donnie Yen, Qi Shu, Shawn Yue, Yasuaki Kurata, Anthony Wong Chau-sang, Karl Dominik
Senaryo:Gordon Chan
Yapımcı:Wai-keung Lau, Gordon Chan
Görüntü Yönetmeni:Wai-keung Lau, Man-ching Ng
Müzik:Kwong Wing Chan
Süre:1 saat 53 dk
Film hakkında kısa bilgi: Japon işgali altında olan Shangai’daki ögretmeninin ölümünden kimin sorumlu oldugunu bulması üzerine vurulan Chen Zhen’in ölümünün üstünden 7 sene geçmiştir. Gizemli bir yabancı yerel mafyanın patronuyla dost olur. Chen Zen’in yerine geçen bu adam, Japonyayla ittifak kurulunca mafyaya sızarak intikam alma niyeti taşır..


TEK PARÇA

Dikkat ! Bu alternatiften filmi izlemeniz için Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarını kullanmanız gerekmektedir.Lütfen bekleyin siyah player ekrana gelecektir.

Movshare


Partlı Sistem






Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
1 Yorum var.:

Adsız dedi ki...

bir donnie yen klasiğiydi fakat diğer filmlerine nazaran daha az aksiyon var bu filminde fakat ne olursa olsun izlenmeye değecek filmlerden biri sakın kaçırmayın derim. Ayrıca filmi sorunsuz izlemek isteyenler tek parça yerine part lı sistemi denesinler otomatik part geçişi değil manuel partlı sistemi tercih edin ve hepsini bir anda başlatıp dondurmayın tek tek açıp izlerseniz film seyretmede herhangi bir sorun yaşamazsınız ayrıca siteye girmeden önce netinizde kalan çerezleri CCleaner ile boşaltın daha doğrusu bu işlemi her tarayıcı başlatmadan önce yapın nette sorunsuz gezin. Benden bu kadar Uploader cıların eline emeğine sağlık güzel bir film daha paylaştınız bizimle çok tşk ederim. Bol seyirler ;)

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.