How I Ended This Summer (Altyazili) Tek Part izle


Ekleyen : OceanGirL
IMDB:7,2
Filmin Orjinal Adı : Kak ya provyol etim letom
Yapım: 2010
Ülke: Rusya
Tür: Dram
Yönetmen: Aleksei Popogrebsky
Senaryo: Aleksei Popogrebsky
Müzik: Dmitriy Katkhanov
Görüntü Yönetmeni: Pavel Kostomarov
Yapımcılar: Roman Borisevich | Mikhail Kolodyazhny | Aleksandr Kushaev
Süre: 124 dakika
Dil: Rusça
Gösterim Tarihi: 1 Nisan 2010 (Kazakistan)
Film hakkında kısa bilgi:Arktik Okyanusu’nda ıssız bir adada bir kutup istasyonu. Sergei, deneyimli bir meteorologtur ve Pavel, üniversiteden yeni mezunu olmuştur. Pavel, telsizden aldığı önemli mesajı Sergei’ye anlatmak için doğru anı bulmaya çalışır. Fakat bu süre içinde korku, yalan ve şüpheler atmosferi zehirlemeye başlar…


Partlar Arası Otomatik Geçiş

Dikkat ! Bu alternatiften filmi izlemeniz için Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarını kullanmanız gerekmektedir.Lütfen bekleyin siyah player ekrana gelecektir.

Partlı Sistem








Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
0 Yorum var.:

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.