Göl Evi – The Lake House (Türkçe) HD Tek Part İzle


Ekleyen:OceanGirL
IMDB:6,8
Tür : Romantik / Fantastik / Dram
Gösterim Tarihi : 4 Ağustos 2006
Yönetmen : Alejandro Agresti
Senaryo : David Auburn
Görüntü Yönetmeni : Alar Kivilo A.S.C.
Müzik : Rachel Portman
Yapım : 2006, ABD , 105 dk.
Oyuncular Keanu Reeves (Alex Wyler) , Sandra Bullock (Kate Forster) , Shohreh Aghdashloo (Anna Klyczynski) , Christopher Plummer (Simon Wyler) , Ebon Moss-Bachrach (Henry Wyler) , Willeke van Ammelrooy (Kate’s Mother) , Dylan Walsh (Morgan) , Lynn Collins (Mona)
Film hakkında kısa bilgi:Yanlız yaşayan bir doktor olan Kate, stajını tamamladığı yerel hastaneden ayrılarak Chicago’da bir hastanenin çalışma teklifini kabul eder.
Tek üzüldüğü konu, çok severek oturduğu göl kenarındaki evini bırakacak olmasıdır. Bir sonraki kiracıya, kendisine gelecek mektupları göndermesi için yeni adresini yazdığı bir not bırakır.

Alternatif-1 TEK PARÇA

Dikkat ! Bu alternatiften filmi izlemeniz için Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarını kullanmanız gerekmektedir.Lütfen bekleyin siyah player ekrana gelecektir.

Alternatif-2 Movshare


Alternatif-3 Partlı Sistem






Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
2 Yorum var.:

Adsız dedi ki...

mükemmel bir film.başta anlam veremiyorsunuz saçma gelebilir ama devam edin izlemeye pişman olmıcaksınız. :X

Unknown dedi ki...

çok iyi hikaye izleyin pişman olmucaksınız.

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.